LED paneler | LED Huset

LED paneler

LED paneler er fremtidens løsning til rigtig mange formål. FPL serien fra LEDhuset er kun 11 mm tyk og fås i alle de gængse mål til indbygning i panellofter eller til ophæng i wirer eller beslag. Hvis man Feks. Har en eksisterende kasse på 60x60 cm har vi fjederbeslag så vores paneler kan klikkes op i disse i stedet for at udskifte med lysstofrør.

Ønsker man dem som en form for lampe har vi også kassen de kan monteres i.

Supertynde paneler er en langt mere elegant designløsning end armaturer til lysstofrør, der som regel ikke er særligt pæne og meget svære at rengøre. LED paneler tænder med det samme, er helt lydløse og så du slipper for at de står og ”flimrer” som lysstofrør gør.

Strømbesparelsen med et 40 W LED panel på 60x60 cm er ca. 65 % i forhold til et tilsvarende T8 armatur med 4 x 18 W lysstofrør, fordi armaturet som helhed (inklusive spole og kondensator) bruger ca. 115 W. Vi kan også levere paneler i størrelserne 30x30 cm, 30x60 60x60 62x62 og 30x120 cm. 

LED paneler har desuden en langt bedre lyskvalitet end lysstofrør, fordi de er sammensat omtrent som dagslys. LED er derfor en langt mere behagelig lyskilde end lysstofrør. 

Endelig har LED paneler langt mere ensartet udstråling end armaturer med lysstofrør, så hele rummet opnår en mere jævn og rolig belysning.

Det svageste led i alle LED lyskilder er strømforsyningen eller driver'en - i dette tilfælde benytter vi os af den verdenskendte Weledpower driver, som har adskillige patenter, der sikrer at dette kredsløb har lige så lang levetid som lysdioderne.

LEDhusets FPL paneler er i absolut topklasse med EPISTAR SMD2835 lysdioder, der har en rekordhøj CRI værdi på Ra >80. Det betyder usædvanlig god lyskvalitet og farvegengivelse.  

Dansk Standard DS700 anbefaler kun at bruge lyskilder med Ra >80. LEDhusets paneler ligger over dette niveau.

Kontakt os

LEDHuset

Salgskontor Midtjylland

Hvorfor vælge LEDhuset?

  • vi er den direkte vej til dig fra producenten, hvilket sikrer dig den rigtige pris.
  • vi hjemsøger energitilskud direkte til dit projekt.
  • vi lagerfører kun afprøvede og kvalitetstestede produkter.
  • vi har samarbejde med elektrikkere der kan montere hvis dette ønskes.
  • vi ved ALT der er værd at vide om LED, armaturer, montering, tilskud mm.
  • vi løser en opgave og slutter ikke før kunden er tilfreds.