Om os

LED Huset blev startet i august 2013, hvor John Pedersen kontaktede Per Lyst om et samarbejde om dette helt nye koncept.

John Pedersen har igennem en årrække opbygget en tæt kontakt til kinesiske producenter igennem sit firma jysksolceller hvor han har indkøbt store partier solceller.

Per Lyst syntes det lød rigtigt spændende og var ikke lang tid om at træffe beslutningen om at gå fra at være professionel musiker og til at prøve at bygge noget op helt fra bunden af.

Ideen var, at netop disse seriøse producenter hvor jysksolceller tidligere havde indkøbt store partier solpaneler, invertere osv. og som har eksisteret i mange år og også har den helt rigtige ”knowhow” på området LED produkter skulle bruges som leverandører.

Den store mængde indkøbte varer gjorde, at netop vi kunne få en rigtig god pris på de valgte produkter på vort varelager indenfor LED.

Dette sammenholdt med, at vi har skudt private midler i projektet og købt kæmpe partier hjem, og at der kun er to personer til hele processen gør, at netop DU kan få LED produkter af en super kvalitet og langt om længe til den rigtige pris.

Ingen fordyrende mellemled, bankkredit, lager m.m. har vi haft behov for at benytte os af.

Siden starten er det gået rigtigt stærkt. Det første lange stykke tid troede vi at vi skulle sælge super gode pærer til private kunder. Vi fandt hurtigt ud af at der var stor interesse fra erhvervskunder  og skiftede herefter spor.

Vi fandt ud af at der var forskellige tilskudsordninger vi kunne søge for virksomheder og kastede os ud i dette. Netop her vi fik vi succes med det samme.

Slutbrugeren kunne se et regnestykke hvor intet er skjult og hvor vi ikke tog gebyrer for at søge tilskuddene.

I August 2014 ansatte vi Freddy Maagaard som sælger i firmaet.

Vi er et seriøst firma, og glæder os til at betjene dig.

Mange venlige hilsener

Per Lyst                            John Pedersen

Kontakt os

LEDHuset

Hvorfor vælge LEDhuset? fordi:

  • vi er den direkte vej til dig fra producenten, hvilket sikrer dig den rigtige pris.
  • vi sørger for tilskuddet direkte til din konto uden omkostninger forbundet hermed.
  • vi lagerfører kun afprøvede og kvalitetstestede produkter.
  • vi har samarbejde med elektrikkere der kan montere hvis dette ønskes.
  • vi ved ALT der er værd at vide om LED, armaturer, montering, tilskud mm.
  • vi løser en opgave og slutter ikke før kunden er tilfreds.